APA:
کپیهمدانی، فاطمه، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1392). ارزیابی پایداری اکسایشی, ویژگی های شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(3)، 265-278. SID. https://sid.ir/paper/234103/fa
Vancouver:
کپیهمدانی فاطمه، حدادخداپرست محمدحسین. ارزیابی پایداری اکسایشی, ویژگی های شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(3):265-278. Available from: https://sid.ir/paper/234103/fa
IEEE:
کپیفاطمه همدانی، و محمدحسین حدادخداپرست، “ارزیابی پایداری اکسایشی, ویژگی های شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 3، pp. 265–278، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234103/fa