APA:
کپیصداقت سنگانی، مهدی، زکی پور رحیم آبادی، اسحاق، و احمدی فر، احسان. (1393). تاثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن, ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/234118/fa
Vancouver:
کپیصداقت سنگانی مهدی، زکی پور رحیم آبادی اسحاق، احمدی فر احسان. تاثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن, ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/234118/fa
IEEE:
کپیمهدی صداقت سنگانی، اسحاق زکی پور رحیم آبادی، و احسان احمدی فر، “تاثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن, ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234118/fa