APA:
کپیمهدوی خزاعی، کتایون، جعفری، سیدمهدی، قربانی، محمد، و همتی کاخکی، عباس. (1393). بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(1)، 37-50. SID. https://sid.ir/paper/234119/fa
Vancouver:
کپیمهدوی خزاعی کتایون، جعفری سیدمهدی، قربانی محمد، همتی کاخکی عباس. بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(1):37-50. Available from: https://sid.ir/paper/234119/fa
IEEE:
کپیکتایون مهدوی خزاعی، سیدمهدی جعفری، محمد قربانی، و عباس همتی کاخکی، “بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 37–50، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234119/fa