مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,801
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,653
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 50

چکیده

 در این پژوهش, شرایط بهینه استخراج آنتوسیانین های گلبرگ زعفران بوسیله حلال اتانول اسیدی تعیین شد. متغیرهای مستقل شامل نسبت حلال به نمونه (20 تا 80 میلی لیتر حلال بر گرم نمونه), درصد اتانول (75 تا 25 درصد), دما (25 تا 45 درجه سانتی گراد) و زمان استخراج (8 تا 24 ساعت) بودند. روش سطح پاسخ جهت تعیین شرایط بهینه استخراج با هدف بالاترین میزان آنتوسیانین (بر مبنای سیانیدین تری گلیکوزید) مورد استفاده قرار گرفت. آزمون ها بر مبنای طرح باکس بنکن و چهار متغیر مستقل طراحی شدند. ضرایب واریانس به دست آمده نشان داد که اثر دما بر میزان آنتوسیانین استخراج شده نسبت به دیگر عوامل در سطح اطمینان 95 درصد شاخص تر بود. نسبت 20 میلی گرم بر لیترحلال به نمونه, اتانول 25.02 درصد, دمای 25.8 درجه سانتی گراد و زمان استخراج 24ساعت به عنوان شرایط بهینه استخراج تعیین شدند. در شرایط بهینه, مقدار 1609.11 میلی گرم آنتوسیانین به ازای هر لیتر عصاره گلبرگ زعفران استحصال شد. معادله درجه دوم کاسته شده بیانگر اثر مستقل متغیرهای فرآیند در استخراج آنتوسیانین از عصاره گلبرگ زعفران بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدوی خزاعی، کتایون، جعفری، سیدمهدی، قربانی، محمد، و همتی کاخکی، عباس. (1393). بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(1)، 37-50. SID. https://sid.ir/paper/234119/fa

    Vancouver: کپی

    مهدوی خزاعی کتایون، جعفری سیدمهدی، قربانی محمد، همتی کاخکی عباس. بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(1):37-50. Available from: https://sid.ir/paper/234119/fa

    IEEE: کپی

    کتایون مهدوی خزاعی، سیدمهدی جعفری، محمد قربانی، و عباس همتی کاخکی، “بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 37–50، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234119/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا