APA:
کپیرحیمی، نرگس، مسکوکی، عبدالمجید، مرتضوی، سیدعلی، الهامی راد، امیرحسین، و رجب زاده، قدیر. (1393). مطالعه و بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی دانه توسط دی اکسید کربن فوق بحرانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(1)، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/234120/fa
Vancouver:
کپیرحیمی نرگس، مسکوکی عبدالمجید، مرتضوی سیدعلی، الهامی راد امیرحسین، رجب زاده قدیر. مطالعه و بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی دانه توسط دی اکسید کربن فوق بحرانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(1):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/234120/fa
IEEE:
کپینرگس رحیمی، عبدالمجید مسکوکی، سیدعلی مرتضوی، امیرحسین الهامی راد، و قدیر رجب زاده، “مطالعه و بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی دانه توسط دی اکسید کربن فوق بحرانی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 67–78، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234120/fa