مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

979
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

600
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

چکیده

 برای محاسبه بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی و بررسی اثر تغییرات سطح آیینه های سهمی بر آن ها, دو سیستم مشابه طراحی, ساخته و در شرایط یکسان مورد آزمایش مقایسه ای قرار گرفته اند. سطح آیینه های سهمی در یکی از سیستم ها به طور کامل در معرض تابش خورشید قرار گرفته و در دیگری متغیر بوده است تا تاثیر آن بر بازده انرژی و اگزرژی سیستم بررسی شود. نتایج حاصله بهترین زمان عملکرد سیستم را از منظر بازده انرژی تعیین نمود. این نتایج همچنین نشان می دهد که استفاده از اجاق خورشیدی دو تابشی در صورت نیاز به دمای بالا برای پخت و پز مناسب است و برای سایر کاربردها نظیر گرم کردن و پاستوریزه کردن مواد غذایی بهتر است از سیستم های ساده یا جعبه ای استفاده شود؛ در این صورت سیستم ساده تر, کم هزینه تر و حمل و نقل آن راحت تر خواهد بود. این تحقیق به عنوان یکی از مراحل توسعه قابلیت های اجاق خورشیدی دو تابشی برای پخت نان مسطح طراحی شده است و آزمایش های آن در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی, واقع در مشهد, با عرض جغرافیایی 36 و طول جغرافیایی 54 درجه انجام شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهبازیان، حشمت اله، مقیمان، محمد، و کیانی فر، علی. (1393). بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(1)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/234122/fa

    Vancouver: کپی

    شهبازیان حشمت اله، مقیمان محمد، کیانی فر علی. بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(1):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/234122/fa

    IEEE: کپی

    حشمت اله شهبازیان، محمد مقیمان، و علی کیانی فر، “بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 25–36، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234122/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا