APA:
کپیمحمدی، حمیده، پاک کیش، زهرا، و صفاری، وحیدرضا. (1395). نقش سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات روی افزایش ویژگی های آنتی اکسیدانی میوه هلو (.Prunus persica L). فرآیند و کارکرد گیاهی، 5(15)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/234172/fa
Vancouver:
کپیمحمدی حمیده، پاک کیش زهرا، صفاری وحیدرضا. نقش سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات روی افزایش ویژگی های آنتی اکسیدانی میوه هلو (.Prunus persica L). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1395؛5(15):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/234172/fa
IEEE:
کپیحمیده محمدی، زهرا پاک کیش، و وحیدرضا صفاری، “نقش سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات روی افزایش ویژگی های آنتی اکسیدانی میوه هلو (.Prunus persica L)،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 5، no. 15، pp. 13–21، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234172/fa