Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

888
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

640
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات روی افزایش ویژگی های آنتی اکسیدانی میوه هلو (.Prunus persica L)

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 21

چکیده

 میوه هلو دارای ارزش غذایی بالایی است که به صورت تازه خوری و فراوری شده مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو, در این تحقیق سعی شده است, تاثیر سطوح مختلف متیل جاسمونات (100 و 200 میلی گرم در لیتر) و سالیسیلیک اسید (1 و 2 میلی مولار) و همچنین اثرات متقابل آن ها بر برخی شاخص کیفی و بیوشیمیایی میوه هلو رقم آلبرتا در زمان برداشت مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین ترتیب, محلول پاشی درختان, در دو مرحله نوک سبزی و نوک صورتی به صورت یک آزمایش اسپلیت- فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در شرایط باغ انجام گرفت. در زمان برداشت, خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه ها نظیر کل مواد جامد محلول, اسکوریبک اسید, اسیدهای آلی, کارتنویید, میزان آنتوسیانین و میزان فنل میوه هلو مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد, ویژگی های کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درختان تیمار شده در هر دو مرحله (نوک سبزی و نوک صورتی جوانه) نسبت به تیمار شاهد, افزایش یافت و در بین تیمارها, تیمار متیل جاسمونات 200 میلی گرم در لیتر و ترکیب توام با سالیسیلیک اسید 1 میلی مولار بیشترین و در بین مراحل اعمال تیمار, محلول پاشی در مرحله نوک سبزی, بیشترین تاثیر را در بهبود ویژگی های کیفی و آنتی اکسیدانی میوه های هلوی البرتا داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، حمیده، پاک کیش، زهرا، و صفاری، وحیدرضا. (1395). نقش سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات روی افزایش ویژگی های آنتی اکسیدانی میوه هلو (.Prunus persica L). فرآیند و کارکرد گیاهی، 5(15)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/234172/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی حمیده، پاک کیش زهرا، صفاری وحیدرضا. نقش سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات روی افزایش ویژگی های آنتی اکسیدانی میوه هلو (.Prunus persica L). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1395؛5(15):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/234172/fa

    IEEE: کپی

    حمیده محمدی، زهرا پاک کیش، و وحیدرضا صفاری، “نقش سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات روی افزایش ویژگی های آنتی اکسیدانی میوه هلو (.Prunus persica L)،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 5، no. 15، pp. 13–21، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234172/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا