APA:
کپیسلطانی، الیاس، خاوری نژاد، رمضانعلی، انگجی، سیدعبدالحمید، و نجفی، فرزانه. (1395). اثر برهمکنش شوری و جیبرلیک اسید بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در دو رقم نخود ایرانی (.Cicer arientinum L). فرآیند و کارکرد گیاهی، 5(16)، 179-188. SID. https://sid.ir/paper/234223/fa
Vancouver:
کپیسلطانی الیاس، خاوری نژاد رمضانعلی، انگجی سیدعبدالحمید، نجفی فرزانه. اثر برهمکنش شوری و جیبرلیک اسید بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در دو رقم نخود ایرانی (.Cicer arientinum L). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1395؛5(16):179-188. Available from: https://sid.ir/paper/234223/fa
IEEE:
کپیالیاس سلطانی، رمضانعلی خاوری نژاد، سیدعبدالحمید انگجی، و فرزانه نجفی، “اثر برهمکنش شوری و جیبرلیک اسید بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در دو رقم نخود ایرانی (.Cicer arientinum L)،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 5، no. 16، pp. 179–188، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234223/fa