APA:
کپیمحمدی، میثم، خادمی، اورنگ، صیدی، مهدی، و بازگیر، مسعود. (1395). حفظ کیفیت پس از برداشت و کنترل پوسیدگی قارچی فلفل دلمه ای (.Capsicum annum L) توسط پوشش خوراکی کیتوزان. فرآیند و کارکرد گیاهی، 5(16)، 17-27. SID. https://sid.ir/paper/234230/fa
Vancouver:
کپیمحمدی میثم، خادمی اورنگ، صیدی مهدی، بازگیر مسعود. حفظ کیفیت پس از برداشت و کنترل پوسیدگی قارچی فلفل دلمه ای (.Capsicum annum L) توسط پوشش خوراکی کیتوزان. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1395؛5(16):17-27. Available from: https://sid.ir/paper/234230/fa
IEEE:
کپیمیثم محمدی، اورنگ خادمی، مهدی صیدی، و مسعود بازگیر، “حفظ کیفیت پس از برداشت و کنترل پوسیدگی قارچی فلفل دلمه ای (.Capsicum annum L) توسط پوشش خوراکی کیتوزان،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 5، no. 16، pp. 17–27، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234230/fa