مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

753
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 74

چکیده

 در این مطالعه تاثیر سطوح مختلف پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد, بازماندگی, ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) انجام شد. آزمایش با استفاده از طرح کاملا تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد), 0.5, 1 و 1.5 درصد سیر در قالب چهار تیمار با سه تکرار طراحی شد.آزمایش درون مخازن پلاستیکی 40 لیتری انجام پذیرفت. تعداد 360 عدد بچه ماهی سفید با وزن متوسط 6.10 ± 376 میلیگرم با تراکم 30 عدد در مخازن توزیع و به مدت 45 روز به میزان 4 تا 6 درصد وزن بدن تغذیه شدند. نتایج تحقیق نشان داد بهترین عملکرد رشد و تغذیه در تیمار 1درصد پودر سیر مشاهده شد (P<0.05). در نرخ بازماندگی نیز تیمار (1 درصد) پودر سیر از نظر عددی بالاترین درصد را نشان داد با تیمار شاهد اختلاف معنی دار مشاهده گردید (P<0.05). نتایج آنالیز لاشه حاکی از تفاوت معنی دار بین برخی تیمارها بود. بیشترین میزان پروتئین و کمترین میزان چربی لاشه در سطح 1 درصد پودر سیر به دست آمد (P<0.05). همچنین بیشترین میزان مقاومت در برابر استرس شوری (15 گرم در لیتر) در تیمار (1 درصد) پودر سیر به دست آمد. در مجموع نتایج این مطالعه نشان می دهد سطح 1 درصد پودر سیر در بهبود رشد, بازماندگی و مقاومت در برابر استرس شوری در بچه ماهی سفید موثر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غیاثوند، زهرا، چنگیزی، رضا، شاملوفر، مهشید، و پارسافر، میترا. (1396). تاثیر پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد, بازماندگی, ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی جانوری تجربی، 6(2 (پیاپی 22) )، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/236048/fa

    Vancouver: کپی

    غیاثوند زهرا، چنگیزی رضا، شاملوفر مهشید، پارسافر میترا. تاثیر پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد, بازماندگی, ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی جانوری تجربی[Internet]. 1396؛6(2 (پیاپی 22) ):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/236048/fa

    IEEE: کپی

    زهرا غیاثوند، رضا چنگیزی، مهشید شاملوفر، و میترا پارسافر، “تاثیر پودر سیر (Allium sativum) بر عملکرد رشد, بازماندگی, ترکیب لاشه و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،” زیست شناسی جانوری تجربی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22) ، pp. 65–74، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/236048/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button