مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

704
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش های حیوان زنده، کیسه های نایلونی و تکنیک تولید گاز

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 59

چکیده

 آزمایش حاضر به منظور تعیین ترکیب شیمیایی, قابلیت هضم و تجزیه پذیری پسماند رستوران با روش های حیوان زنده, کیسه های نایلونی و تکنیک تولید گاز انجام شد. قابلیت هضم با روش حیوان زنده با استفاده از 16 راس گوسفند نر هیبرید قزل- آرخار مرینوس با میانگین وزن 0.5±43 کیلوگرم انجام شد. جیره های آزمایشی شامل 4 تیمار صفر, 40, 50 و 60 درصد پسماند رستوران به همراه جیره پایه یونجه بودند. در روش آزمایشگاهی از دو راس گوسفند هیبرید قزل- آرخار مرینوس مجهز به کانولای شکمبه با میانگین وزن 1.5±40 کیلوگرم استفاده شد. ترکیبات شیمیایی پسماند رستوران شامل ماده خشک, چربی خام, پروتئین خام, الیاف خام, دیواره سلولی و دیواره سلولی بدون همی سلولز به ترتیب 33.4, 14, 15, 1.8, 15.2 و 6.8 درصد تعیین شد. میانگین مقدار گاز تولیدی و انرژی قابل متابولیسم با استفاده از روش تولید گاز به میزان 87.7 میلی لیتر در گرم ماده خشک و 3.27 مگاکالری در کیلوگرم ماده خشک محاسبه شد. تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پسماند رستوران در سرعت های عبور 2, 5 و 8 درصد در ساعت به ترتیب 49.2, 44.8 و 41.2 درصد برای ماده خشک و 71.1, 64.4 و 59.5 درصد برای پروتئین خام تعیین شد. نتایج تحقیق بیانگر آن است که پسماند رستوران می تواند در جیره نشخوارکنندگان مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی، مهدی، حسین خانی، علی، علیجانی، صادق، و دقیق کیا، حسین. (1391). تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش های حیوان زنده, کیسه های نایلونی و تکنیک تولید گاز. تحقیقات تولیدات دامی، 1(3)، 49-59. SID. https://sid.ir/paper/237214/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی مهدی، حسین خانی علی، علیجانی صادق، دقیق کیا حسین. تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش های حیوان زنده, کیسه های نایلونی و تکنیک تولید گاز. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(3):49-59. Available from: https://sid.ir/paper/237214/fa

    IEEE: کپی

    مهدی مرادی، علی حسین خانی، صادق علیجانی، و حسین دقیق کیا، “تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش های حیوان زنده, کیسه های نایلونی و تکنیک تولید گاز،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 3، pp. 49–59، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237214/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button