APA:
کپیمرادی، مهدی، حسین خانی، علی، علیجانی، صادق، و دقیق کیا، حسین. (1391). تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش های حیوان زنده, کیسه های نایلونی و تکنیک تولید گاز. تحقیقات تولیدات دامی، 1(3)، 49-59. SID. https://sid.ir/paper/237214/fa
Vancouver:
کپیمرادی مهدی، حسین خانی علی، علیجانی صادق، دقیق کیا حسین. تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش های حیوان زنده, کیسه های نایلونی و تکنیک تولید گاز. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(3):49-59. Available from: https://sid.ir/paper/237214/fa
IEEE:
کپیمهدی مرادی، علی حسین خانی، صادق علیجانی، و حسین دقیق کیا، “تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری پسماند رستوران با استفاده از روش های حیوان زنده, کیسه های نایلونی و تکنیک تولید گاز،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 3، pp. 49–59، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237214/fa