مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

939
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

552
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 51

چکیده

 هدف از انجام این آزمایش بررسی اثر سطوح مختلف مکمل اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی بود. به همین منظور, 120 قطعه جوجه یک روزه سویه راس 308 در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار, 3 تکرار و 10 مشاهده به مدت 42 روز پرورش داده شد. تیمارهای غذایی شامل سطوح 0, 0.25, 0.50 و 1 درصد اسید بنزوئیک بود. صفات عملکردی مورد نظر شامل متوسط افزایش وزن, متوسط مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی بودند. افزودن اسید بنزوئیک به جیره غذایی موجب کاهش معنی دار (P<0.05) مصرف خوراک جوجه های گوشتی شد, به طوری که بیشترین میزان مصرف خوراک در تیمار شاهد مشاهده شد. از لحاظ متوسط افزایش وزن بدن بین تیمار شاهد و تیمار های 0.25 و 0.5 درصد اسید بنزوئیک تفاوت معنی داری (0.05<P) مشاهده نشد. مکمل نمودن سطح 1 درصد اسید بنزوئیک در جیره غذایی موجب کاهش معنی دار (P<0.05) افزایش وزن بدن شد. استفاده از سطح 0.5 و 0.25 درصد اسید بنزوئیک در جیره جوجه های گوشتی موجب کاهش معنی دار (P<0.05) ضریب تبدیل غذایی در مقایسه با گروه شاهد شد. همچنین افزودن اسید بنزوئیک به جیره موجب کاهش معنی دار نسبت وزن سینه به وزن لاشه در تیمار 0.5 درصد شد (P<0.05), اما نسبت وزن ران به وزن لاشه به طور معنی داری (P<0.05) در تیمار حاوی 0.5 درصد اسید بنزوئیک نسبت به گروه شاهد افزایش داشت. با توجه به نتایج, می توان دریافت که استفاده از مکمل اسید بنزوئیک در جیره غذایی جوجه های گوشتی تا سطح 0.5 درصد امکان پذیر بوده, بدون اینکه اثرات نامطلوبی بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه داشته باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری صیادی، آیدا، محیط، اردشیر، میراعلمی، نریمان، و هادی پور، امیر. (1391). اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(4)، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/237222/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری صیادی آیدا، محیط اردشیر، میراعلمی نریمان، هادی پور امیر. اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(4):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/237222/fa

    IEEE: کپی

    آیدا جعفری صیادی، اردشیر محیط، نریمان میراعلمی، و امیر هادی پور، “اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 4، pp. 45–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237222/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button