APA:
کپیجعفری صیادی، آیدا، محیط، اردشیر، میراعلمی، نریمان، و هادی پور، امیر. (1391). اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(4)، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/237222/fa
Vancouver:
کپیجعفری صیادی آیدا، محیط اردشیر، میراعلمی نریمان، هادی پور امیر. اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(4):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/237222/fa
IEEE:
کپیآیدا جعفری صیادی، اردشیر محیط، نریمان میراعلمی، و امیر هادی پور، “اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 4، pp. 45–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237222/fa