مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

916
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

636
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 25

چکیده

 مطالعه ای به منظور بررسی اثر جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامینE , بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی صورت گرفت. تعداد 264 قطعه جوجه گوشتی سویه کاب به 24 گروه 11 قطعه ای تقسیم شدند. تحقیق به صورت آزمایش فاکتوریل 2×4 با هشت تیمار و سه تکرار درقالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح جایگزینی دانه اکسترود شده سویا (صفر, 25, 50 و 75 درصد) با کنجاله سویا و دو سطح ویتامین 42) E و 75 واحد بین المللی درکیلوگرم جیره) بودند. نتایج نشان داد که جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا بر شاخص تولید اثر معنی داری نداشت (0.05>P). سطوح توصیه شده ویتامین E بطور معنی داری باعث بهبود شاخص تولید در 28 روزگی شد (0.05>P). اثرات متقابل سطوح جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و سطح مکمل ویتامین E, بر هزینه خوراک مصرفی در سن 28 روزگی معنی دار بود (0.05>P). همچنین اثرات متقابل بین تیمارها بر هزینه خوراک به اضافه وزن دوره های مختلف تفاوت معنی داری نشان داد (0.05>P). به طوری که افزیش سطوح هریک از آنها باعث افزایش در هزینه ها شد. همچنین اثر متقابل بین تیمارها بر سود ناخالص اقتصادی در42 روزگی معنی دار بود (0.05>P) و افزایش در سود ناخالص اقتصادی مشاهده شد. می توان گفت که سطوح جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا در سطح بالاتر ویتامین E جیره تاثیر نامطلوبی بر وضعیت اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی، محمد، مقصودلو، شهریار، رستمی، فرامرز، و مصطفی لو، یوسف. (1391). اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(4)، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/237224/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی محمد، مقصودلو شهریار، رستمی فرامرز، مصطفی لو یوسف. اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(4):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/237224/fa

    IEEE: کپی

    محمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، و یوسف مصطفی لو، “اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 4، pp. 15–25، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237224/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button