APA:
کپیمرادی، محمد، مقصودلو، شهریار، رستمی، فرامرز، و مصطفی لو، یوسف. (1391). اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(4)، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/237224/fa
Vancouver:
کپیمرادی محمد، مقصودلو شهریار، رستمی فرامرز، مصطفی لو یوسف. اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(4):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/237224/fa
IEEE:
کپیمحمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، و یوسف مصطفی لو، “اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 4، pp. 15–25، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237224/fa