مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,354
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر شربت گلوکز و شکر قهوه ای به عنوان سوبسترا ارزان قیمت در تولید روغن توسط گونه قارچی Mortierella alpina CBS 754. 68

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 60

چکیده

 مقدمه: آراشیدونیک اسید یک اسید چرب ضروری مهم در رژیم غذایی است. قارچ رشته ای مورتیرلا آلفینا منبع مناسبی برای تولید آراشیدونیک اسید شناخته شده است. برخی از گونه هایی این قارچ می توانند بیش از 40 درصد چربی در خود ذخیره کنند که بیشتر از 40 درصد آن را آراشیدونیک اسید تشکیل می دهد.مواد و روش ها: در پژوهش حاضر, از منابع کربنی ارزان قیمت گلوکز مایع, شکر قهوه ای و نشاسته برای تولید روغن و آراشیدونیک اسید از گونه قارچی مورتیرلا آلپینا سی بی اس 754.68 استفاده شد. قند احیا به روش دی نیتروسالسیلیک اسید (DNS), روغن با استفاده از دستگاه سوکسله و نوع اسید چرب با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی جرمی اندازه گیری شد.نتایج: منابع کربنی به جز منبع کربنی نشاسته بر اساس قند احیا در سطح 70 گرم در لیتر و پودر سویا در همه نمونه ها در سطح 10 گرم در لیتر تنظیم شد. نتایج نشان داد که میزان درصد روغن در توده زیستی به ترتیب در محیط های گلوکز مایع 32, نشاسته 25 و شکر قهوه ای 13 و درصد آراشیدونیک اسید در روغن به ترتیب در محیط های گلوکز مایع 37, نشاسته 33 و شکر قهوه ای 31 به دست آمد.بحث و نتیجه گیری: اجزای اسید چرب تشکیل دهنده روغن تحت تاثیر رشد میکروارگانیسم است. افزایش رشد توده زیستی, اسیدهای چرب ساختاری روغن مانند استئاریک اسید و اولئیک اسید را افزایش داد. شرایط نامناسب محیط کشت باعث شد بازده تولید توده زیستی و روغن کاهش یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    منتظری، سعید، صمدلویی، حمیدرضا، و کابوسی، حامی. (1395). بررسی اثر شربت گلوکز و شکر قهوه ای به عنوان سوبسترا ارزان قیمت در تولید روغن توسط گونه قارچی Mortierella alpina CBS 754. 68. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 5(17)، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/237300/fa

    Vancouver: کپی

    منتظری سعید، صمدلویی حمیدرضا، کابوسی حامی. بررسی اثر شربت گلوکز و شکر قهوه ای به عنوان سوبسترا ارزان قیمت در تولید روغن توسط گونه قارچی Mortierella alpina CBS 754. 68. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1395؛5(17):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/237300/fa

    IEEE: کپی

    سعید منتظری، حمیدرضا صمدلویی، و حامی کابوسی، “بررسی اثر شربت گلوکز و شکر قهوه ای به عنوان سوبسترا ارزان قیمت در تولید روغن توسط گونه قارچی Mortierella alpina CBS 754. 68،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 5، no. 17، pp. 49–60، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237300/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button