مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,655
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 108

چکیده

 مقدمه: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده و غیربیماری زایی هستند که اگر به تعداد کافی وارد بدن شوند, خواص سلامت بخش زیادی را برای میزبان به ارمغان می آورند. محصولات لبنی سنتی منبع مناسبی برای جداسازی میکروارگانیسم های با خواص پروبیوتیکی به شمار می آیند. هدف از این پژوهش, جداسازی برخی از باکتری های اسید لاکتیک از پنیر سیاهمزگی (نوعی پنیر سنتی شمال ایران) و بررسی ویژگی های پروبیوتیکی باکتری جداشده برای نخستین بار است.مواد و روش ها: باکتری های اسید لاکتیک به دنبال کشت نمونه های پنیر سیاهمزگی روی محیط کشت MRS agar جداسازی شدند. باکتری های جداسازی شده در شرایط آزمایشگاهی از نظر ویژگی هایی همچون میزان مقاومت به اسید و صفرا, بقا در شرایط رشدی مشابه دستگاه گوارش, ویژگی های همولیتیک, تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی ارزیابی شدند. علاوه بر این, ویژگی های ضد میکروبی باکتری های جداسازی شده بر علیه باکتری های های اشرشیاکلی O157 و سالمونلا انتریکا سرووار تایفی موریوم (ATCC 14028) بررسی شد.نتایج: در پایان, آزمایشات یک سویه (Lb3) بهترین ویژگی های مقاومتی به شرایط مشابه دستگاه گوارش را نشان داد. همچنین, این باکتری نسبت به آنتی بیوتیک های ونکومایسین و پلی میکسین B مقاومت کرده در حالی که فعالیت ضد میکروبی مناسبی بر علیه سویه های پاتوژن مورد آزمایش نشان داد. در نهایت, این باکتری با به کارگیری روش های شناسایی بیوشیمیایی و توالی یابی 16S rRNA به عنوان Lactobacillus plantarum CJLP55 شناسایی شد.بحث و نتیجه گیری: در این مطالعه, باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سنتی سیاهمزگی جداسازی شد و به عنوان یک باکتری دارای ویژگی های پروبیوتیک معرفی شد که می تواند در صنایع لبنی استفاده شود. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، حجت اله. (1394). جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 4(16)، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/237468/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی حجت اله. جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1394؛4(16):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/237468/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله زمانی، “جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 4، no. 16، pp. 97–108، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237468/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا