APA:
کپیزمانی، حجت اله. (1394). جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 4(16)، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/237468/fa
Vancouver:
کپیزمانی حجت اله. جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1394؛4(16):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/237468/fa
IEEE:
کپیحجت اله زمانی، “جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاهمزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 4، no. 16، pp. 97–108، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237468/fa