مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,349
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رابطه سواد تغذیه و رژیم غذایی با چاقی

صفحات

 صفحه شروع 393 | صفحه پایان 404

چکیده

 مقدمه: یکی از مسائل مرتبط با سلامتی که ارتباط تنگاتنگی با سبک زندگی دارد, مشکل چاقی است. براساس پیش بینی چاقی در سال 2025 مشکل درجه یک سلامتی در کل جهان است. تحقیق حاضر با هدف بررسی رابطه سواد تغذیه و رژیم غذایی با چاقی انجام شده است. مواد و روش کار: پژوهش انجام شده یک بررسی مقطعی بصورت مطالعه پیمایشی بود و جامعه آماری آن را زنان و مردان 64-20 ساله شهر تبریز تشکیل دادند که با استفاده از نمونه گیری کوکران, 400 نفر از آنان برای مطالعه انتخاب و بر اساس نمونه گیری ای خوشه ای چند مرحله ای گزینش شدند. یافته ها: یافته ها نشانگر آن بود که شیوع چاقی در بین زنان (2/72 ) بیش از مردان (8/27) است. متغیر نوع رژیم غذایی ارتباط معکوس با میزان چاقی داشت و متغیر سواد تغذیه ارتباط مستقیمی با چاقی نشان داد. همچنین نتایج حاصل از رگرسیون لجستیک نشان داد که متغیرهای سواد تغذیه و نوع رژیم غذایی به طور معنی دار چاقی افراد را پیش بینی می کنند. همچنین این متغیرها توانستند 52 درصد از واریانس متغیر وابسته (چاقی) را تبیین نمایند. بحث و نتیجه گیری: در تحقیق حاضر, بار دیگر اهمیت سبک زندگی سالم به ویژه تأثیر نوع رزیم غذایی افراد در سلامتی جسمانی آنان مورد تاکید قرار گرفت.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

گلابی، فاطمه، علی زاده اقدم، محمدباقر، آقایاری هیر، توکل، و حبی، اکرم. (1398). رابطه سواد تغذیه و رژیم غذایی با چاقی. پایش، 18(4 )، 393-404. SID. https://sid.ir/paper/23815/fa

Vancouver: کپی

گلابی فاطمه، علی زاده اقدم محمدباقر، آقایاری هیر توکل، حبی اکرم. رابطه سواد تغذیه و رژیم غذایی با چاقی. پایش[Internet]. 1398؛18(4 ):393-404. Available from: https://sid.ir/paper/23815/fa

IEEE: کپی

فاطمه گلابی، محمدباقر علی زاده اقدم، توکل آقایاری هیر، و اکرم حبی، “رابطه سواد تغذیه و رژیم غذایی با چاقی،” پایش، vol. 18، no. 4 ، pp. 393–404، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/23815/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button