APA:
کپیپیری قشلاقی، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1394). اثرآنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شد ه آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(1)، 31-46. SID. https://sid.ir/paper/240138/fa
Vancouver:
کپیپیری قشلاقی شیما، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، قربانی محمد. اثرآنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شد ه آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(1):31-46. Available from: https://sid.ir/paper/240138/fa
IEEE:
کپیشیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “اثرآنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شد ه آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 1، pp. 31–46، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240138/fa