Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

790
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

490
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرآنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شد ه آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 46

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیری قشلاقی، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1394). اثرآنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شد ه آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(1)، 31-46. SID. https://sid.ir/paper/240138/fa

    Vancouver: کپی

    پیری قشلاقی شیما، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، قربانی محمد. اثرآنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شد ه آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(1):31-46. Available from: https://sid.ir/paper/240138/fa

    IEEE: کپی

    شیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “اثرآنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شد ه آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 1، pp. 31–46، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240138/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا