APA:
کپیضامنی، عاکفه، کاشانی نژاد، مهدی، اعلمی، مهران، و صالحی، فخرالدین. (1394). اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(1)، 15-30. SID. https://sid.ir/paper/240140/fa
Vancouver:
کپیضامنی عاکفه، کاشانی نژاد مهدی، اعلمی مهران، صالحی فخرالدین. اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(1):15-30. Available from: https://sid.ir/paper/240140/fa
IEEE:
کپیعاکفه ضامنی، مهدی کاشانی نژاد، مهران اعلمی، و فخرالدین صالحی، “اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 1، pp. 15–30، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240140/fa