APA:
کپیقربانی، رسول، دهقان نیا، جلال، سیدلوهریس، سیدصادق، و قنبرزاده، بابک. (1392). مدل سازی پارامترهای رنگی در طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آب گیری اسمزی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(1)، 27-59. SID. https://sid.ir/paper/240142/fa
Vancouver:
کپیقربانی رسول، دهقان نیا جلال، سیدلوهریس سیدصادق، قنبرزاده بابک. مدل سازی پارامترهای رنگی در طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آب گیری اسمزی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(1):27-59. Available from: https://sid.ir/paper/240142/fa
IEEE:
کپیرسول قربانی، جلال دهقان نیا، سیدصادق سیدلوهریس، و بابک قنبرزاده، “مدل سازی پارامترهای رنگی در طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آب گیری اسمزی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 27–59، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240142/fa