APA:
کپیمهرگان نیکو، علیرضا، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، طاهری، علی، و اعلمی، مهران. (1392). بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(1)، 95-110. SID. https://sid.ir/paper/240145/fa
Vancouver:
کپیمهرگان نیکو علیرضا، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، طاهری علی، اعلمی مهران. بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(1):95-110. Available from: https://sid.ir/paper/240145/fa
IEEE:
کپیعلیرضا مهرگان نیکو، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، علی طاهری، و مهران اعلمی، “بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 95–110، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240145/fa