APA:
کپیکرامتجو، المیرا، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، پیغمبردوست، سیدهادی، و نعمتی، محبوب. (1392). اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(1)، 81-94. SID. https://sid.ir/paper/240147/fa
Vancouver:
کپیکرامتجو المیرا، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، نعمتی محبوب. اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(1):81-94. Available from: https://sid.ir/paper/240147/fa
IEEE:
کپیالمیرا کرامتجو، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، سیدهادی پیغمبردوست، و محبوب نعمتی، “اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 81–94، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240147/fa