APA:
کپیآقاجان زاده سورکی، سارا، ضیایی فر، امان محمد، کاشانی نژاد، مهدی، مقصودلو، یحیی، و اسماعیل زاده، ابراهیم. (1395). ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 8(2 )، 1-24. SID. https://sid.ir/paper/240155/fa
Vancouver:
کپیآقاجان زاده سورکی سارا، ضیایی فر امان محمد، کاشانی نژاد مهدی، مقصودلو یحیی، اسماعیل زاده ابراهیم. ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1395؛8(2 ):1-24. Available from: https://sid.ir/paper/240155/fa
IEEE:
کپیسارا آقاجان زاده سورکی، امان محمد ضیایی فر، مهدی کاشانی نژاد، یحیی مقصودلو، و ابراهیم اسماعیل زاده، “ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 1–24، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240155/fa