APA:
کپیعیسی زاده، علی، یاورمنش، مسعود، و محمدی ثانی، علی. (1395). خواص ضد باکتریایی عصاره های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص های باکتریایی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 8(2 )، 91-106. SID. https://sid.ir/paper/240160/fa
Vancouver:
کپیعیسی زاده علی، یاورمنش مسعود، محمدی ثانی علی. خواص ضد باکتریایی عصاره های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص های باکتریایی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1395؛8(2 ):91-106. Available from: https://sid.ir/paper/240160/fa
IEEE:
کپیعلی عیسی زاده، مسعود یاورمنش، و علی محمدی ثانی، “خواص ضد باکتریایی عصاره های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص های باکتریایی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 91–106، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240160/fa