مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,843
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

982
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاس

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 89

چکیده

 در این پژوهش متغیرهای مستقل فراصوت شامل زمان صوت دهی (1-15 دقیقه), دمای فرایند (25-45 درجه سانتی گراد) و توان دستگاه فراصوت (10-100 درصد) در نظر گرفته شد. نتابج حاکی از آن بود که زمان صوت دهی به صورت خطی (P<0.01) و نیز اثر متقابل زمان با توان دستگاه فراصوت (P<0.01) تاثیر معنی داری بر استخراج کوکومین از پودر ریزوم زردچوبه داشت. به منظور بهینه سازی اثر زمان صوت دهی, دمای فرایند و توان دستگاه فراصوت بر میزان استخراج کورکومین از روش سطح پاسخ, طرح مرکب مرکزی استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل چند جمله ای2F  به خوبی قادر به توصیف داده ها بوده و به طور معنی داری رابطه بین متغیرهای مستقل و پاسخ را بیان می کند. بهترین سطوح زمان صوت دهی, دمای فرایند و توان دستگاه فراصوت به ترتیب 8 دقیقه, 35 درجه سانتی گراد و 55 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بلوریان، شادی، خلیلیان، صفیه، و خلیلیان، محمد. (1392). بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاس. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(2)، 75-89. SID. https://sid.ir/paper/240168/fa

    Vancouver: کپی

    بلوریان شادی، خلیلیان صفیه، خلیلیان محمد. بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاس. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(2):75-89. Available from: https://sid.ir/paper/240168/fa

    IEEE: کپی

    شادی بلوریان، صفیه خلیلیان، و محمد خلیلیان، “بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاس،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 75–89، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240168/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button