APA:
کپیناصحی، بهزاد. (1394). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گندم های تولیدی در استان خوزستان. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(2)، 119-130. SID. https://sid.ir/paper/240172/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گندم های تولیدی در استان خوزستان. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(2):119-130. Available from: https://sid.ir/paper/240172/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گندم های تولیدی در استان خوزستان،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 2، pp. 119–130، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240172/fa