APA:
کپیکوشش، سمیه، و گلمکانی، محمدتقی. (1394). بهینه سازی شرایط استخراج بتالائین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(2)، 39-60. SID. https://sid.ir/paper/240173/fa
Vancouver:
کپیکوشش سمیه، گلمکانی محمدتقی. بهینه سازی شرایط استخراج بتالائین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(2):39-60. Available from: https://sid.ir/paper/240173/fa
IEEE:
کپیسمیه کوشش، و محمدتقی گلمکانی، “بهینه سازی شرایط استخراج بتالائین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 2، pp. 39–60، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240173/fa