Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,048
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 36

چکیده

 مقدمه: اثر مصرف پروتئین Whey بر کنترل اشتها, رشد عضلات و متابولیسم چربی در افراد سالم نشان داده شده است اما اطلاعات محدودی در مورد اثر مصرف پروتئین Whey بر ظرفیت آنتی اکسیدانی بدن و همچنین عوامل خطرزای متابولیک در افراد دارای اضافه وزن و چاق در دسترس می باشد. هدف از این پ‍‍‍ژوهش, بررسی تاثیر مصرف مکمل پروتئین Whey همراه با تمرین مقاومتی بر ظرفیت آنتی اکسیدانی مردان جوان بود.روش: نمونه آماری این پژوهش را 30 دانشجوی جوان غیرورزشکار دارای اضافه وزن با میانگین سن 20.1±1.16 سال و 26.88±1.01 BMI کیلوگرم بر مترمربع تشکیل می دهد که بطور تصادفی به سه گروه مساوی (دو گروه تجربی و یک گروه کنترل) تقسیم شدند: گروه های تجربی علاوه بر شش هفته تمرین مقاومتی مکمل پروتئین Whey ایزولات به مقدار 30 گرم در روز و یا دارونما مصرف نمودند. سطوح گلوتاتیون (GSH) و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما (TAC), قبل و بعد از دوره تمرینی اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی بن فرونی تحلیل شد (p<0.05).نتایج: تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد شش هفته تمرین مقاومتی و تمرین همراه با مصرف مکمل Whey و دارونما سبب افزایش معنادار سطح گلوتاتیون شد. بعلاوه تفاوت معناداری در ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای سه گروه علی رغم افزایش آن در گروه های تجربی مشاهده نشد.نتیجه گیری: شش هفته تمرین مقاومتی همراه با مصرف مکمل Whey سبب افزایش معنادار سطح گلوتاتیون و افزایش غیرمعنادار ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما در مردان جوان دارای اضافه وزن گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حائری، طاهره، رمضان پور، محمدرضا، و یثربی، سیدمحمدعلی. (1393). اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان. تحقیقات در علوم زیستی ورزشی، 3(12)، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/240508/fa

    Vancouver: کپی

    حائری طاهره، رمضان پور محمدرضا، یثربی سیدمحمدعلی. اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان. تحقیقات در علوم زیستی ورزشی[Internet]. 1393؛3(12):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/240508/fa

    IEEE: کپی

    طاهره حائری، محمدرضا رمضان پور، و سیدمحمدعلی یثربی، “اثر تعاملی تمرین مقاومتی و مصرف مکمل پروتئین Whey بر سطوح گلوتاتیون و ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسمای مردان جوان،” تحقیقات در علوم زیستی ورزشی، vol. 3، no. 12، pp. 27–36، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240508/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا