APA:
کپیگنج خانلو، مهدی، هژبری، امین، زالی، ابوالفضل، امامی، علی، و اکبری افجانی، امیر. (1393). اثر روغن ماهی و عصاره آویشن بر قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و مواد مغذی, فعالیت جویدن و فراسنجه های شکمبه ای بزغاله های مهابادی. پژوهش های تولیدات دامی، 5(10)، 69-83. SID. https://sid.ir/paper/241424/fa
Vancouver:
کپیگنج خانلو مهدی، هژبری امین، زالی ابوالفضل، امامی علی، اکبری افجانی امیر. اثر روغن ماهی و عصاره آویشن بر قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و مواد مغذی, فعالیت جویدن و فراسنجه های شکمبه ای بزغاله های مهابادی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1393؛5(10):69-83. Available from: https://sid.ir/paper/241424/fa
IEEE:
کپیمهدی گنج خانلو، امین هژبری، ابوالفضل زالی، علی امامی، و امیر اکبری افجانی، “اثر روغن ماهی و عصاره آویشن بر قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و مواد مغذی, فعالیت جویدن و فراسنجه های شکمبه ای بزغاله های مهابادی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 5، no. 10، pp. 69–83، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241424/fa