APA:
کپیفتاح نیا، فرشید، موسوی، سیدغلامرضا، عبدی، ابراهیم، و شکری، علی نقی. (1393). اثر برشته و اکسترود کردن بر بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین دانه سویا. پژوهش های تولیدات دامی، 5(10)، 84-97. SID. https://sid.ir/paper/241425/fa
Vancouver:
کپیفتاح نیا فرشید، موسوی سیدغلامرضا، عبدی ابراهیم، شکری علی نقی. اثر برشته و اکسترود کردن بر بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین دانه سویا. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1393؛5(10):84-97. Available from: https://sid.ir/paper/241425/fa
IEEE:
کپیفرشید فتاح نیا، سیدغلامرضا موسوی، ابراهیم عبدی، و علی نقی شکری، “اثر برشته و اکسترود کردن بر بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین دانه سویا،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 5، no. 10، pp. 84–97، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241425/fa