Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

810
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی غنی سازی گوشت جوجه های گوشتی با اسید لینولئیک کنژوگه شده و اسیدهای چرب بلند زنجیر نوع n-3

صفحات

 صفحه شروع 26 | صفحه پایان 43

چکیده

 هدف از انجام این آزمایش بررسی اثرات اسید لینولئیک کنژوگه شده (CLA) و روغن ماهی کیلکا (غنی از اسیدهای چربn-3 ) بر صفات تولیدی و اسیدهای چرب بافت های گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی سویه راس 308 بود. جیره های آزمایشی حاوی 7% روغن ماهی یا مکمل LUTA CLA60 و یا مخلوط %3.5 روغن ماهی + LUTA CLA60 %3.5 بودند. نتایج این آزمایش نشان داد که غنی سازی گوشت جوجه های گوشتی با CLA و روغن ماهی کیلکا غنی از اسیدهای چرب n-3 امکان پذیر است. جیره های حاوی 7% روغن ماهی یا 7% مکمل LUTA CLA60 بطور نامطلوبی سرعت رشد و صفات لاشه پرنده های آزمایشی را تحت تاثیر قرار دارند. جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی مخلوط %3.5 روغن ماهی + %3.5 مکمل LUTA CLA60 از صفات تولیدی قابل قبولی برخوردار بوده و همچنین سطوح قابل توجهی از هر دو ترکیبات ارزشمند CLA و اسیدهای چرب n-3 را ذخیره نمودند. به نظر می رسد که پروسه غنی سازی در بافت ران موثرتر از بافت سینه بوده است. بر اساس مشاهدات تحقیق حاضر, استفاده از مکمل CLA باعث افزایش غلظت CLA بافت های سینه و ران به ترتیب در دامنه 163-161 و 219-207 میلی گرم در هر 100 گرم گوشت شد. این بدان معنی است که یک وعده 250 گرمی از گوشت مرغ غنی سازی شده بدین ترتیب حدودا 25% از نیاز CLA روزانه یک انسان بالغ را تامین خواهد نمود که این میزان به مراتب بالاتر از مقادیر CLA است که بطور معمول در گوشت مرغ یافت می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نویدشاد، بهمن، و میرزائی آقجه قشلاق، فرزاد. (1393). بررسی غنی سازی گوشت جوجه های گوشتی با اسید لینولئیک کنژوگه شده و اسیدهای چرب بلند زنجیر نوع n-3. پژوهش های تولیدات دامی، 5(10)، 26-43. SID. https://sid.ir/paper/241429/fa

    Vancouver: کپی

    نویدشاد بهمن، میرزائی آقجه قشلاق فرزاد. بررسی غنی سازی گوشت جوجه های گوشتی با اسید لینولئیک کنژوگه شده و اسیدهای چرب بلند زنجیر نوع n-3. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1393؛5(10):26-43. Available from: https://sid.ir/paper/241429/fa

    IEEE: کپی

    بهمن نویدشاد، و فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، “بررسی غنی سازی گوشت جوجه های گوشتی با اسید لینولئیک کنژوگه شده و اسیدهای چرب بلند زنجیر نوع n-3،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 5، no. 10، pp. 26–43، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241429/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا