APA:
کپینادری جبدرقی، منصور، و پیرمحمدی، رسول. (1392). تاثیر میزان هضم منابع نشاسته ای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی. پژوهش های تولیدات دامی، 4(8)، 24-34. SID. https://sid.ir/paper/241441/fa
Vancouver:
کپینادری جبدرقی منصور، پیرمحمدی رسول. تاثیر میزان هضم منابع نشاسته ای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1392؛4(8):24-34. Available from: https://sid.ir/paper/241441/fa
IEEE:
کپیمنصور نادری جبدرقی، و رسول پیرمحمدی، “تاثیر میزان هضم منابع نشاسته ای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 4، no. 8، pp. 24–34، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241441/fa