APA:
کپیرمضانی، محمدعلی، چاشنی دل، یداله، تیموری یانسری، اسداله، و دلدار، حمید. (1392). تاثیر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد و ویژگی های لاشه بره های نر آمیخته. پژوهش های تولیدات دامی، 4(8)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/241442/fa
Vancouver:
کپیرمضانی محمدعلی، چاشنی دل یداله، تیموری یانسری اسداله، دلدار حمید. تاثیر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد و ویژگی های لاشه بره های نر آمیخته. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1392؛4(8):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/241442/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی رمضانی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، و حمید دلدار، “تاثیر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد و ویژگی های لاشه بره های نر آمیخته،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 4، no. 8، pp. 35–45، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241442/fa