APA:
کپییوسف الهی، مصطفی، پیروی، محمد، میرزایی، حمیدرضا، و چاشنی دل، یداله. (1393). تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ). پژوهش های تولیدات دامی، 5(9)، 50-68. SID. https://sid.ir/paper/241454/fa
Vancouver:
کپییوسف الهی مصطفی، پیروی محمد، میرزایی حمیدرضا، چاشنی دل یداله. تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ). پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1393؛5(9):50-68. Available from: https://sid.ir/paper/241454/fa
IEEE:
کپیمصطفی یوسف الهی، محمد پیروی، حمیدرضا میرزایی، و یداله چاشنی دل، “تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ)،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 5، no. 9، pp. 50–68، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241454/fa