APA:
کپیایرانی، مهرداد، چاشنی دل، یداله، عبادی، شاهین، کاظمی فرد، محمد، و صالح، حسن. (1391). تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 3(5)، 14-23. SID. https://sid.ir/paper/241460/fa
Vancouver:
کپیایرانی مهرداد، چاشنی دل یداله، عبادی شاهین، کاظمی فرد محمد، صالح حسن. تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1391؛3(5):14-23. Available from: https://sid.ir/paper/241460/fa
IEEE:
کپیمهرداد ایرانی، یداله چاشنی دل، شاهین عبادی، محمد کاظمی فرد، و حسن صالح، “تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 3، no. 5، pp. 14–23، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241460/fa