مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 23

چکیده

 تحقیق حاضر به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف جایگزینی نیم دانه برنج با ذرت در دوره رشد جوجه های گوشتی انجام شد. تعداد 400 قطعه جوجه یک روزه گوشتی سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی, به مدت 42 روز در 5 تیمار و با 4 تکرار 20 قطعه ای, گروه بندی شدند. تیمارها شامل جیره شاهد, 10 درصد جایگزینی نیم دانه با ذرت در جیره(R1) , 20 درصد جایگزینی نیم دانه با ذرت در جیره (R2), 30 درصد جایگزینی نیم دانه با ذرت در جیره (R3), 40 درصد جایگرینی نیم دانه با ذرت در جیره (R4) بودند. همه جیره ها دارای انرژی و پروتئین یکسان بوده و بر اساس توصیه های انجمن ملی تحقیقات (NRC, 1994) تنظیم شدند. میانگین وزن هفتگی, افزایش وزن روزانه, ضریب تبدیل غذایی, خوراک مصرفی به صورت هفتگی در دوره رشد محاسبه گردید. جوجه ها تا 20 روزگی با یک جیره تجاری تغذیه شدند. آزمایش از سن 21 روزگی شروع شد. بیشترین افزایش وزن بدن در جوجه های گروه شاهد, R1 و R2 در طی هفته های چهارم, پنجم و ششم مشاهده شد (P<0.05). نتایج این آزمایش نشان می دهد, که جایگزین کردن نیم دانه برنج تا سطح 20 درصد, اثرات معنی داری بر وزن کبد, مصرف خوراک و افزایش وزن داشت (P<0.05). نتایج این آزمایش نشان داد که نیم دانه برنج می تواند تا سطح 20 درصد در جیره جوجه های گوشتی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایرانی، مهرداد، چاشنی دل، یداله، عبادی، شاهین، کاظمی فرد، محمد، و صالح، حسن. (1391). تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 3(5)، 14-23. SID. https://sid.ir/paper/241460/fa

    Vancouver: کپی

    ایرانی مهرداد، چاشنی دل یداله، عبادی شاهین، کاظمی فرد محمد، صالح حسن. تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1391؛3(5):14-23. Available from: https://sid.ir/paper/241460/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد ایرانی، یداله چاشنی دل، شاهین عبادی، محمد کاظمی فرد، و حسن صالح، “تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 3، no. 5، pp. 14–23، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241460/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button