APA:
کپیرجب زاده نسوان، محسن، و رضایی، منصور. (1391). تاثیر استفاده از ال - کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 3(5)، 40-52. SID. https://sid.ir/paper/241464/fa
Vancouver:
کپیرجب زاده نسوان محسن، رضایی منصور. تاثیر استفاده از ال - کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1391؛3(5):40-52. Available from: https://sid.ir/paper/241464/fa
IEEE:
کپیمحسن رجب زاده نسوان، و منصور رضایی، “تاثیر استفاده از ال - کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 3، no. 5، pp. 40–52، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241464/fa