Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

930
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

479
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از ال - کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 40 | صفحه پایان 52

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف ال - کارنیتین (صفر و 125 میلی گرم در کیلوگرم جیره) در جیره های حاوی منابع مختلف چربی (روغن سویا, پیه و مخلوط روغن سویا و پیه) بر عملکرد, ترکیب بدن و فراسنجه های خونی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار, 3 تکرار, و 6 قطعه جوجه در هر تکرار و با استفاده از 108 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 انجام شد. صفات افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی, مصرف خوراک, ترکیب شیمیایی بدن و فراسنجه های خونی در دوره رشد 11 تا 28 روزگی مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج نشان داد که, منابع مختلف چربی تاثیر معنی داری بر عملکرد جوجه ها نداشت, اما مقدار چربی لاشه به طور معنی داری با افزودن روغن سویا کاهش یافت (P<0.05). درصد پروتئین و ماده خشک لاشه, تحت تاثیر منابع مختلف چربی و سطوح ال - کارنیتین قرار نگرفت. استفاده از مکمل ال - کارنیتین در جیره ها تاثیری بر وزن بدن, مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی نداشت, اما چربی کل بدن را به طور معنی داری کاهش داد (P<0.05). با افزودن روغن سویا به جیره غلظت فراسنجه های خونی گلوکز, کلسترول و LDL به شکل معنی داری در مقایسه با افزودن پیه و یا مخلوط روغن سویا و پیه کاهش در حالی که غلظت تری گلیسرید, HDL و VLDL افزایش یافت (P<0.05). افزودن مکمل ال­ - کارنیتین به جیره حاوی روغن سویا باعث کاهش چربی لاشه و کاهش غلظت گلوکز, کلسترول و LDL در مقایسه با جیره حاوی پیه یا مخلوط پیه و روغن سویا در جوجه های گوشتی سویه راس شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رجب زاده نسوان، محسن، و رضایی، منصور. (1391). تاثیر استفاده از ال - کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 3(5)، 40-52. SID. https://sid.ir/paper/241464/fa

    Vancouver: کپی

    رجب زاده نسوان محسن، رضایی منصور. تاثیر استفاده از ال - کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1391؛3(5):40-52. Available from: https://sid.ir/paper/241464/fa

    IEEE: کپی

    محسن رجب زاده نسوان، و منصور رضایی، “تاثیر استفاده از ال - کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 3، no. 5، pp. 40–52، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241464/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا