مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

726
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

568
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان جایگزینی آرد دانه کنجد به جای بخشی از آرد ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 32

چکیده

 ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss), عمده ترین ماهی سردآبی پرورشی ایران است و جیره هایی که باعث بهبود کیفیت ماهی و همچنین رشد بیشتر آن گردند, بسیار حائز اهمیت می باشند. در این تحقیق 360 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن اولیه 100 ± 0.04 گرم در 4 تیمار, با 3 تکرار به مدت 120 روز, درصدهای متفاوت از دانه کنجد را به جای بخشی از آرد ماهی دریافت نمودند. دانه کنجد در 3 تیمار به نسبت 15, 20, 25 درصد به جای آرد ماهی همراه جیره شاهد در قالب طرح کاملا غیر انتخابی استفاده شد.بالاترین میانگین افزایش وزن 281.5 ± 0.08 گرم, افزایش طول 27.5 ± 0.01 سانتی متر, ضریب رشد ویژه 1.45 ± 0.01, ضریب سودمندی پروتئین 2.09 ± 0.01 و بهترین میزان ضریب تبدیل غذائی 1.4 ± 0.01 در تیمار 3 بود. کمترین میانگین افزایش وزن 245 ± 0.04 گرم, افزایش طول 26.5 ± 0.01 سانتی متر, ضریب رشد ویژه 1.2 ± 0.04, ضریب سودمندی پروتئین 1.45 ± 0.04 و بالاترین میزان ضریب تبدیل غذائی 1.9 ± 0.04 در جیره شاهد بود. نتایج بدست آمده, بیانگر اختلاف معنی دار بین تیمارها و شاهد بود (0.01> P). جایگزینی آرد دانه کنجد, سبب بهبود شاخص های رشد و عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان گردید. این نتایج نشان دادند که دانه کنجد می تواند جایگزین مناسبی به جای بخشی از آرد ماهی در جیره های قزل آلای رنگین کمان گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فعال، مینا، و عمادی، حسین. (1396). بررسی امکان جایگزینی آرد دانه کنجد به جای بخشی از آرد ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری، 4(12 )، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/241591/fa

    Vancouver: کپی

    فعال مینا، عمادی حسین. بررسی امکان جایگزینی آرد دانه کنجد به جای بخشی از آرد ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1396؛4(12 ):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/241591/fa

    IEEE: کپی

    مینا فعال، و حسین عمادی، “بررسی امکان جایگزینی آرد دانه کنجد به جای بخشی از آرد ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 4، no. 12 ، pp. 21–32، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241591/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button