APA:
کپیجعفری، علی اکبر، قدمپور، بهروز، قبادی، شایان، فلاحتی چهره، جعفر، و قادی پاشا، رضا. (1394). تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری، 3(7)، 53-60. SID. https://sid.ir/paper/241646/fa
Vancouver:
کپیجعفری علی اکبر، قدمپور بهروز، قبادی شایان، فلاحتی چهره جعفر، قادی پاشا رضا. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1394؛3(7):53-60. Available from: https://sid.ir/paper/241646/fa
IEEE:
کپیعلی اکبر جعفری، بهروز قدمپور، شایان قبادی، جعفر فلاحتی چهره، و رضا قادی پاشا، “تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 3، no. 7، pp. 53–60، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241646/fa