مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

941
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 60

چکیده

 این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل, پربیوتیک A-MAX و سین بیوتیک حاصل از اختلاط این دو ترکیب, بر شاخص های رشد, تغذیه و بازماندگی لارو قزل آلا ر نگین کمان به مدت 84 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملا تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد), 0.1 و 0.2 گرم پروبیوتیک باکتوسل, 1.5 و 2.5 گرم پربیوتیک A - MAX و دو دوز سین بیوتیک شامل (0.1 گرم باکتوسل + 1.5 گرم A-max) و (0.2 گرم باکتوسل + 2.5 گرم A-max) در هر کیلوگرم غذا جیره غذایی, در قالب هفت تیمار با سه تکرار طراحی شد. آزمایش در 21تراف به ابعاد (0.5×0.4×2 متر). بدین منظور تعداد 2100 عدد بچه ماهی با وزن 100±0.1 میلی گرمی استحصال شده از تخم چشم زده مربوط به شرکت Aqua land در مزرعه قزل پارک شهرستان تنکابن انتخاب و به تعداد 100 عدد در هر حوضچه رهاسازی شدند. هر 10 روز یکبار زیست سنجی صورت گرفت. در پایان دوره آزمایش, شاخص های رشد, تغذیه و بقای لاروها با استفاده از داده های حاصل زیست سنجی محاسبه گردید. نتایج حاصل توسط نرم افزار SPSS بروش آنالیز واریانس یکطرفه و توسط تست جداساز دانکن مورد تحلیل آماری قرار گرفتند. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین میزان وزن نهایی, افزایش وزن بدن, درصد افزایش وزن بدن, نرخ رشد ویژه, نسبت کارایی پروتئین و توده زنده در تیمارهای حاوی 0.1 گرم در کیلوگرم باکتوسل و سین بیوتیک حاصل از اختلاط 0.1 باکتوسل +1.5 Amax در جیره غذایی مشاهده شد. که تفاوت معنا داری را با سایر گروه ها داشتند (p<0.05) بیشترین نرخ بازماندگی نیز در بین تیمارهای 0.1 و 0.2 باکتوسل و سین بیوتیک حاوی 0.1 باکتوسل +1.5 Amax مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای اختلاف معناداری می باشند (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، علی اکبر، قدمپور، بهروز، قبادی، شایان، فلاحتی چهره، جعفر، و قادی پاشا، رضا. (1394). تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری، 3(7)، 53-60. SID. https://sid.ir/paper/241646/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری علی اکبر، قدمپور بهروز، قبادی شایان، فلاحتی چهره جعفر، قادی پاشا رضا. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1394؛3(7):53-60. Available from: https://sid.ir/paper/241646/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر جعفری، بهروز قدمپور، شایان قبادی، جعفر فلاحتی چهره، و رضا قادی پاشا، “تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 3، no. 7، pp. 53–60، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241646/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button