مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

981
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

607
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات جایگزینی هیدرولیز پوست گاو با آرد ماهی بر شاخص های خونی ماهی (Flower horn)

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 92

کلیدواژه

ماهی فلاورهورن (Flower horn)Q2

چکیده

 پژوهش حاضر به منظور بررسی فاکتورهای خونی در ماهیان فلاور هورن (Flower horn) که با سطوح مختلف هیدرولیز پوست گاو تغذیه شده اند, صورت گرفت. تعداد 216 عدد ماهی با میانگین وزنی و طولی به ترتیب 0.95±0.2 (g) و 3.7±0.2 cm در طول صد روز دوره پرورش با درصدهای مختلف هیدرولیز پوست گاو مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که در تیمارهای تغذیه شده با جیره حاوی 40 درصد هیدرولیز پوست گاو تعداد گلبول قرمز با میانگین (2.5±0.33)×106, درصد هماتوکریت (25±1.72) و هموگلوبین با میانگین (8.5±1.66) گرم در دسی لیتر, نسبت به گروه شاهد افزایش معنی داری داشت (p<0.05). همچنین بیشترین تعداد گلبول سفید (18.1±1.82)×103 نیز مربوط به جیره حاوی 40 درصد هیدرولیز بود که نسبت به جیره شاهد افزایش غیرمعنی داری داشت (p>0.05). بیشترین مقادیر فاکتور MCV مربوط به تیمار 100 درصد با میانگین (1.04±0.32) بود (p<0.05) و کمترین مقادیر آن نیز مربوط به تیمار 60 درصد با میانگین (0.96±0.52) بود (p<0.05). در مورد فاکتور MCH بیشترین مقادیر اندازه گیری شده مربوط به تیمار شاهد با میانگین (3.45±0.72) بود و کمترین مقادیر آن مربوط به تیمار 20 درصد با میانگین (3.36±0.24) بود (p<0.05). در مورد فاکتور MCHC نیز بیشترین مقادر اندازه گیری شده مربوط به تیمار 20 درصد با میانگین (35.00±3.81) اندازه گیری گردید و کمترین آن نیز مربوط به تیمار 60 درصد با میانگین (28.39±3.78) بود (p<0.05). بنابراین, بهترین سطح هیدرولیز پوست گاو برای افزودن به جیره غذایی ماهی زینتی فلاور هورن (Flower horn) سطح 40 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ویسی، امیر، وثوقی، عبدالرحیم، و دادگر، شهرام. (1394). بررسی اثرات جایگزینی هیدرولیز پوست گاو با آرد ماهی بر شاخص های خونی ماهی (Flower horn). علوم تکثیر و آبزی پروری، 3(6)، 81-92. SID. https://sid.ir/paper/241670/fa

    Vancouver: کپی

    ویسی امیر، وثوقی عبدالرحیم، دادگر شهرام. بررسی اثرات جایگزینی هیدرولیز پوست گاو با آرد ماهی بر شاخص های خونی ماهی (Flower horn). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1394؛3(6):81-92. Available from: https://sid.ir/paper/241670/fa

    IEEE: کپی

    امیر ویسی، عبدالرحیم وثوقی، و شهرام دادگر، “بررسی اثرات جایگزینی هیدرولیز پوست گاو با آرد ماهی بر شاخص های خونی ماهی (Flower horn)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 3، no. 6، pp. 81–92، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241670/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button