APA:
کپیستایش فر، احسان، عسکری ساری، ابوالفضل، و رجب زاده، ابراهیم. (1394). تاثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis). علوم تکثیر و آبزی پروری، 3(6)، 47-48. SID. https://sid.ir/paper/241674/fa
Vancouver:
کپیستایش فر احسان، عسکری ساری ابوالفضل، رجب زاده ابراهیم. تاثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1394؛3(6):47-48. Available from: https://sid.ir/paper/241674/fa
IEEE:
کپیاحسان ستایش فر، ابوالفضل عسکری ساری، و ابراهیم رجب زاده، “تاثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 3، no. 6، pp. 47–48، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241674/fa