مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

653
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آستاگزانتین بر شاخص های رشد و رنگ پذیری لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 96

چکیده

 در این تحقیق تأثیر استفاده از غلظت های متفاوت آستاگزانتین بر شاخص های رشد و رنگ پذیری لاشه در ماهی قزل آلای-رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در قالب یک طرح تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار در هشت هفته غذادهی انجام شد و در هر مخزن پرورشی تعداد 40 عدد ماهی با وزن تقریبی 100 گرمی مورد تغذیه آزمایشی با 2% وزن زی توده قرار گرفتند. تیمارها شامل غلظت های 30, 60, 90 میلی گرم آستاگزانتین در هر کیلوگرم خوراک قزل آلا و تیمار شاهد بدون افزودن رنگدانه آستاگزانتین بود. در پایان دوره آزمایش از هر تکرار چهار قطعه ماهی به صورت انتخابی صید شد. برای ارزیابی میزان تغییر رنگ ایجادشده در لاشه ماهی از سیستم رنگ سنجی L*a*b استفاده شد. نتایج مطالعه نشان داد غلظت های مورد آزمایش تأثیر معنی داری در میزان تلفات و ضریب تبدیل غذایی نداشته اند. رنگ سنجی لاشه ماهی بر اساس سیستم رنگ سنجی L*a*b نشان داد رنگ پذیری در تیمارهای 60 و 90 در پارامترa (پارامتر قرمزی) دارای اختلاف معنی داری (05/0>P) نسبت به تیمار شاهد و تیمار دیگر است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که غلظت 60 میلی گرم رنگدانه آستاگزانتین, بهترین دوز مورد استفاده در ایجاد رنگ از نظر اقتصادی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عرب مارکده، مهدی، شالویی، فردین، فتح الهی، مهرداد، و پیرعلی، اسماعیل. (1398). اثر آستاگزانتین بر شاخص های رشد و رنگ پذیری لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 13(2 )، 85-96. SID. https://sid.ir/paper/241926/fa

    Vancouver: کپی

    عرب مارکده مهدی، شالویی فردین، فتح الهی مهرداد، پیرعلی اسماعیل. اثر آستاگزانتین بر شاخص های رشد و رنگ پذیری لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1398؛13(2 ):85-96. Available from: https://sid.ir/paper/241926/fa

    IEEE: کپی

    مهدی عرب مارکده، فردین شالویی، مهرداد فتح الهی، و اسماعیل پیرعلی، “اثر آستاگزانتین بر شاخص های رشد و رنگ پذیری لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 85–96، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241926/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button