مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

923
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

545
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana)

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 37

کلیدواژه

آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)Q2

چکیده

 آرتمیا موجودی است که به عنوان غذای زنده در آبزی پروری کاربردهای فراوانی دارد ولی در حالت طبیعی از لحاظ اسیدهای چرب غیر اشباع ارزش غذایی چندانی نداشته و لذا باید غنی سازی شود. در این مطالعه, تاثیر اسیدهای چرب فوق غیر اشباع, سطوح مختلف ویتامین ث و زمان های مختلف پبر ترکیب بیوشیمیایی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia  urmiana)  مورد بررسی قرار گرفت. سیست آرتمیا ارومیانا در شرایط استاندارد تفریح و توسط یک امولسیون تجاری و یک روغن ماهی داخلی همراه با سه سطح ویتامین ث طی دو زمان غنی سازی و در 80- درجه سانتی گراد فریز و سپس میزان ویتامین ث و اسید های چرب آن ها مورد آنالیز قرار گرفتند (دو فاکتور اصلی منابع روغنی تجاری ICES30/4 و یک نوع روعن داخلی از تخمدان ماهی خاویاری, سه سطح ویتامین ث 10, 20 و %30 و دو زمان جداگانه غنی سازی, 12 و 24 ساعت جمعا 24 تیمار هر یک با سه تکرار( نتایج نشان داد که تجمع ویتامین ث و اسیدهای چرب به خصوص انواع فوق غیر اشباع در ناپلیوس آرتمیای غنی شده با هر دو روغن به شکل معنی داری نسبت به گروه کنترل افزایش داشته است (p<0.05), هر چند در امولسیون تجاری مکمل شده با 20% ویتامین ث بهتر از روغن ماهی خاویاری بود همچنین عملکرد در گروه 24 ساعت غنی سازی بسیار بهتر از 12 ساعت غنی سازی بود (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    دادگر، شهرام، و حافظیه، محمود. (1393). تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 8(4)، 29-37. SID. https://sid.ir/paper/241956/fa

    Vancouver: کپی

    دادگر شهرام، حافظیه محمود. تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛8(4):29-37. Available from: https://sid.ir/paper/241956/fa

    IEEE: کپی

    شهرام دادگر، و محمود حافظیه، “تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 4، pp. 29–37، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241956/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button