مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,898
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,051
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تولید و بازار پودر ماهی در توسعه آبزی پروری

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 149

چکیده

 با توسعه آبزی پروری, تقاضای پودر ماهی افزایش یافته و وقوع برخی رویدادهای اقلیمی مانند ال نینو سبب نوسان تولید, عرضه و قیمت محصول در بازار می گردد. سالیانه از 33 میلیون تن ماهی کامل و زوائد ماهیان به ترتیب حدود 7 و 1 میلیون تن پودر و روغن ماهی در جهان تولید می شود. پرو و شیلی به دلیل سهولت دسترسی به ذخایر ارزشمند آنچوی, از تولید کننده گان عمده این محصولات هستند و در مجموع 50 درصد از صادرات غذای ماهی جهان را بر عهده دارند. در سال 2008 سه کشور پرو با تولید حدود 1.4 میلیون تن, شیلی با تولید 800 هزار تن و تایلند با تولید 470 هزار تن پودر ماهی بیش ترین تولید را به خود اختصاص دادند. بیش ترین واردات مربوط به چین با حدود 1.3 میلیون تن و بیش ترین صادرات با حدود 1.6 میلیون تن مربوط به کشور پرو بوده است. بطوری که در سال 2012 هر تن پودر ماهی در بازار جهانی با میانگین قیمت 1461.7 دلار آمریکا مبادله شد. در ایران 47 کارخانه تولید پودر ماهی با ظرفیت 1200 تن ماده اولیه در روز دایر می باشند. به دلیل مشکل تامین ماده اولیه برای تولید و کاهش واردات و افزایش تقاضای پودر ماهی, قیمت این محصول افزایش یافته است. تقاضا و سهم بالای پودر ماهی در هزینه خوراک ماهیان باعث افزایش متوسط قیمت خرده فروشی این ماهیان پرورشی به میزان حدود 470 درصد شده است. بطوری که برنامه ریزی هدفمند صنعت پودر ماهی کشور و هماهنگی برنامه های صید و آبزی پروری ضرورت توسعه آبزی پروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عادلی، افشین، و بقایی، فهیمه. (1395). بررسی تولید و بازار پودر ماهی در توسعه آبزی پروری. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 10(3)، 137-149. SID. https://sid.ir/paper/242176/fa

    Vancouver: کپی

    عادلی افشین، بقایی فهیمه. بررسی تولید و بازار پودر ماهی در توسعه آبزی پروری. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1395؛10(3):137-149. Available from: https://sid.ir/paper/242176/fa

    IEEE: کپی

    افشین عادلی، و فهیمه بقایی، “بررسی تولید و بازار پودر ماهی در توسعه آبزی پروری،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 10، no. 3، pp. 137–149، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242176/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button