مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,077
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

777
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر گیاه جعفری (Petroselinum sativum) بر شاخص رشد و بقای ماهی کوی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

کلیدواژه

ماهی کوی (Cyprinus carpio)Q2
گیاه جعفری (Petroselinum sativum)Q2

چکیده

 هدف از این تحقیق, بررسی اثر کاربرد گیاه جعفری (Petroselinum sativum), به عنوان مکمل رشد با توجه به خواص آن, در جیره غذایی ماهی کوی (Cyprinus carpio) بر پارامترهای رشد, ضریب تبدیل غذایی و میزان بقا است. در این بررسی تعداد 180 عدد ماهی کوی با میانگین وزن 0.22±0.93 گرم با جیره های غذایی به ترتیب حاوی 0.1, 0.25, 0.5 و 1 درصد جعفری, تغذیه شدند و گروه شاهد (C), با جیره فاقد جعفری تغذیه گردیدند. نتایج نشان دادند که ماهیان تیمارهای تغذیه شده با جیره حاوی جعفری در شاخص های رشد, تغذیه ای و بقا نسبت به گروه شاهد در شرایط بهتری بودند, به طوری که بیشترین افزایش وزن (0.16±2.36 گرم), افزایش طول (0.76±2.83 سانتیمتر), میزان رشد ویژه وزنی (0.18±3.93), میزان رشد ویژه طولی (0.79±4.72) و کمترین ضریب تبدیل غذایی (0.19±1.34) و همچنین بیشترین میزان درصد رشد روزانه0.29) ±(3.9 مربوط به تیمار 0.5 درصد جعفری در جیره پایه مشاهده شد, به طوری که این تفاوت ها درحد معنی داری با گروه شاهد بودند (P<0.05). بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت که استفاده از 0.5 درصد پودر گیاه جعفری در جیره غذای ماهی کوی می تواند به عنوان مکمل رشد استفاده گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مورکی، نرگس، دادگر، شهرام، و نادری، محمدصادق. (1393). اثر گیاه جعفری (Petroselinum sativum) بر شاخص رشد و بقای ماهی کوی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 8(2)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/242197/fa

    Vancouver: کپی

    مورکی نرگس، دادگر شهرام، نادری محمدصادق. اثر گیاه جعفری (Petroselinum sativum) بر شاخص رشد و بقای ماهی کوی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛8(2):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/242197/fa

    IEEE: کپی

    نرگس مورکی، شهرام دادگر، و محمدصادق نادری، “اثر گیاه جعفری (Petroselinum sativum) بر شاخص رشد و بقای ماهی کوی (Cyprinus carpio)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 2، pp. 63–72، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242197/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button