Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

988
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 126

چکیده

 برنج, به عنوان یکی از اساسی ترین نیازهای روزانه کشور کالایی ضروری, در سبد مصرفی خانوارهای ایرانی جایگاه ویژه ای دارد. هدف از انجام این مطالعه بررسی عوامل موثر بر تعداد دفعات مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت با استفاده از مدل لاجیت بود. نتایج برآورد مدل لاجیت نشان داد که متغیرهای نوع شغل, درآمد, خرید محصول به صورت باز (بسته بندی نشده), سهم محصول برنج در سبد غذایی خانوار و شاخص ترجیحات کیفی (خصوصیات کیفی برنج) اثر مثبت و معناداری روی مصرف برنج دارند و متغیر سن دارای اثر منفی است. همچنین متغیر شاخص ترجیحات کیفی بیشتر از سایر متغیرها برای مصرف کنندگان اهمیت دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری کمال آبادی، رضا، نبی زاده ذوالپیرانی، مجتبی، مجاوریان، سیدمجتبی، خانکشی پور، غلامرضا، و دزیانی، سعید. (1395). عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 24(96)، 109-126. SID. https://sid.ir/paper/24257/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری کمال آبادی رضا، نبی زاده ذوالپیرانی مجتبی، مجاوریان سیدمجتبی، خانکشی پور غلامرضا، دزیانی سعید. عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت. اقتصاد کشاورزی و توسعه[Internet]. 1395؛24(96):109-126. Available from: https://sid.ir/paper/24257/fa

    IEEE: کپی

    رضا حیدری کمال آبادی، مجتبی نبی زاده ذوالپیرانی، سیدمجتبی مجاوریان، غلامرضا خانکشی پور، و سعید دزیانی، “عوامل موثر بر مقدار مصرف برنج در سبد غذایی خانوارهای شهرستان رشت،” اقتصاد کشاورزی و توسعه، vol. 24، no. 96، pp. 109–126، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24257/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا