APA:
کپیطاهری، انسیه، و شریفی سیرچی، غلامرضا. (1396). مقایسه اثرات کودهای مایع ماهی (Fish Hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گوجه فرنگی. بوم شناسی آبزیان، 7(2 )، 87-94. SID. https://sid.ir/paper/242919/fa
Vancouver:
کپیطاهری انسیه، شریفی سیرچی غلامرضا. مقایسه اثرات کودهای مایع ماهی (Fish Hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گوجه فرنگی. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1396؛7(2 ):87-94. Available from: https://sid.ir/paper/242919/fa
IEEE:
کپیانسیه طاهری، و غلامرضا شریفی سیرچی، “مقایسه اثرات کودهای مایع ماهی (Fish Hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گوجه فرنگی،” بوم شناسی آبزیان، vol. 7، no. 2 ، pp. 87–94، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242919/fa