مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 102

چکیده

 این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی جیره بر روی شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) صورت گرفت. به این منظور, 4 گروه از بچه ماهیان سفید با میانگین وزنی 1.12±0.14 گرم در وان های پلاستیکی با تراکم 40 عدد ماهی در هر وان, به مدت 56 روز با سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (0, 1, 2 و 3 درصد غذا, هر تیمار با 3 تکرار) غذادهی شدند. در انتهای دوره شاخص های رشد (میانگین افزایش وزن بدن, درصد افزایش وزن بدن, ضریب تبدیل غذایی, ضریب رشد ویژه), درصد بازماندگی و ترکیبات لاشه این تیمارها با تیمار شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که بچه ماهیان سفید تغذیه شده با سطح 3 درصد عصاره نعناع فلفلی, از شاخص های رشد بهتر و بازماندگی بیشتری نسبت به سایر تیمارها برخوردار بودند. این در حالی است که بررسی ترکیب شیمیایی لاشه نشان دهنده آن بود که اختلاف معناداری در ترکیب تقریبی لاشه بین تیمارهای مختلف وجود نداشت. بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه, استفاده از نعناع فلفلی در سطح 3 درصد در جیره بچه ماهیان سفید, به منظور بهبود شاخص های رشد و بازماندگی این گونه ارزشمند, توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عادل، میلاد، صفری، رضا، منجی، هادی، و فارابی، سیدمحمدوحید. (1394). تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). بوم شناسی آبزیان، 5(1)، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/242948/fa

    Vancouver: کپی

    عادل میلاد، صفری رضا، منجی هادی، فارابی سیدمحمدوحید. تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1394؛5(1):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/242948/fa

    IEEE: کپی

    میلاد عادل، رضا صفری، هادی منجی، و سیدمحمدوحید فارابی، “تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،” بوم شناسی آبزیان، vol. 5، no. 1، pp. 95–102، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242948/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button