APA:
کپیعادل، میلاد، صفری، رضا، منجی، هادی، و فارابی، سیدمحمدوحید. (1394). تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). بوم شناسی آبزیان، 5(1)، 95-102. SID. https://sid.ir/paper/242948/fa
Vancouver:
کپیعادل میلاد، صفری رضا، منجی هادی، فارابی سیدمحمدوحید. تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1394؛5(1):95-102. Available from: https://sid.ir/paper/242948/fa
IEEE:
کپیمیلاد عادل، رضا صفری، هادی منجی، و سیدمحمدوحید فارابی، “تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،” بوم شناسی آبزیان، vol. 5، no. 1، pp. 95–102، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242948/fa