APA:
کپینقابی، نرجس، جلیلوند، قاسم، یوسف الهی، مصطفی، و شجاعیان، کمال. (1392). اثر سطوح مختلف مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس بر ارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده. پژوهش در نشخوار کنندگان، 1(3)، 31-50. SID. https://sid.ir/paper/243983/fa
Vancouver:
کپینقابی نرجس، جلیلوند قاسم، یوسف الهی مصطفی، شجاعیان کمال. اثر سطوح مختلف مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس بر ارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1392؛1(3):31-50. Available from: https://sid.ir/paper/243983/fa
IEEE:
کپینرجس نقابی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، و کمال شجاعیان، “اثر سطوح مختلف مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس بر ارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 1، no. 3، pp. 31–50، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/243983/fa