APA:
کپیارجاعی، کمال، تقی زاده، اکبر، گنج خانلو، مهدی، حسین خانی، علی، و محمدزاده، حمید. (1398). اثر فراوری دانه جو توسط اسید لاکتیک و استفاده از منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب اسیدهای چرب شیر و تولید پروتئین میکروبی در گاوهای هلشتاین شیرده. پژوهش در نشخوار کنندگان، 7(1 )، 59-76. SID. https://sid.ir/paper/244065/fa
Vancouver:
کپیارجاعی کمال، تقی زاده اکبر، گنج خانلو مهدی، حسین خانی علی، محمدزاده حمید. اثر فراوری دانه جو توسط اسید لاکتیک و استفاده از منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب اسیدهای چرب شیر و تولید پروتئین میکروبی در گاوهای هلشتاین شیرده. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1398؛7(1 ):59-76. Available from: https://sid.ir/paper/244065/fa
IEEE:
کپیکمال ارجاعی، اکبر تقی زاده، مهدی گنج خانلو، علی حسین خانی، و حمید محمدزاده، “اثر فراوری دانه جو توسط اسید لاکتیک و استفاده از منابع مختلف چربی بر عملکرد, ترکیب اسیدهای چرب شیر و تولید پروتئین میکروبی در گاوهای هلشتاین شیرده،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 7، no. 1 ، pp. 59–76، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244065/fa