APA:
کپیتقوی چمازکتی، عاطفه، مسلمی پور، فرید، مصطفی لو، یوسف، و قنبری، فرزاد. (1397). مقایسه استفاده از زرده تخم مرغ و لسیتین سویا و افزودن آلبومین سرم گاوی بر انجمادپذیری و باروری منی گاو. پژوهش در نشخوار کنندگان، 6(1 )، 147-154. SID. https://sid.ir/paper/244084/fa
Vancouver:
کپیتقوی چمازکتی عاطفه، مسلمی پور فرید، مصطفی لو یوسف، قنبری فرزاد. مقایسه استفاده از زرده تخم مرغ و لسیتین سویا و افزودن آلبومین سرم گاوی بر انجمادپذیری و باروری منی گاو. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1397؛6(1 ):147-154. Available from: https://sid.ir/paper/244084/fa
IEEE:
کپیعاطفه تقوی چمازکتی، فرید مسلمی پور، یوسف مصطفی لو، و فرزاد قنبری، “مقایسه استفاده از زرده تخم مرغ و لسیتین سویا و افزودن آلبومین سرم گاوی بر انجمادپذیری و باروری منی گاو،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 6، no. 1 ، pp. 147–154، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244084/fa