مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

784
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 74

چکیده

 این آزمایش جهت بررسی عملکرد تولید, ترکیب شیمیایی, مواد معدنی و فراسنجه های تخمیر شکمبه ای برگ و ساقه یونجه همدانی در سه چین متفاوت (برداشت شده در اوایل گلدهی) در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز ساقه و برگ به صورت جداگانه با روش های استاندارد اندازه گیری شد. کمترین غلظت پروتئین خام برگ و ساقه در چین دوم, و بیشترین غلظت آن در چین سوم مشاهده شد (P<0.05). همچنین بیشترین غلظت دیواره سلولی نامحلول در شوینده خنثی (دیواره سلولی) ساقه در چین دوم بود, اگر چه بیشترین غلظت آن در برگ یونجه چین سوم مشاهده شد (P<0.05). با افزایش در تعداد چین غلظت آهن, مس و منگنز در ساقه کاهش یافت (P<0.05). در چین دوم ساقه دارای بیشترین مقدار فسفر بود در حالی که روی بیشترین مقدار را در چین اول تشکیل می داد. در برگ ها با افزایش تعداد چین غلظت آهن کاهش پیدا کرد, اما در سایر مواد معدنی نوسانات زیادی مشاهده شد. کمترین مقدار گوارش پذیری ماده آلی ساقه در چین دوم, و در برگ بیشترین مقدار در چین سوم مشاهده شد (P<0.05). بیشترین مقدار گوارش پذیری دیواره سلولی و انرژی قابل متابولیسم برگ, در چین سوم مشاهده شد, در مقابل بیشترین مقدار توده میکروبی و پارتیشنینگ فاکتور مربوط به چین دوم بود. به طور کلی, نتایج این تحقیق نشان داد که یونجه مورد آزمایش به ترتیب کیفیت چین اول< چین سوم< چین دوم می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجنونی، میلاد، علی پور، داریوش، سپهری، علی، و علی عربی، حسن. (1392). اثر چین بر عملکرد تولید, ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی. پژوهش در نشخوار کنندگان، 1(2)، 57-74. SID. https://sid.ir/paper/244120/fa

    Vancouver: کپی

    مجنونی میلاد، علی پور داریوش، سپهری علی، علی عربی حسن. اثر چین بر عملکرد تولید, ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1392؛1(2):57-74. Available from: https://sid.ir/paper/244120/fa

    IEEE: کپی

    میلاد مجنونی، داریوش علی پور، علی سپهری، و حسن علی عربی، “اثر چین بر عملکرد تولید, ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 1، no. 2، pp. 57–74، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244120/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button