مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

664
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی و تحلیل مؤلفه های بازدارندة توسعة زنجیرة تأمین محصول سیب زمینی در استان همدان از دیدگاه تولیدکنندگان

صفحات

 صفحه شروع 239 | صفحه پایان 259

چکیده

 زنجیرة تأمین محصولات کشاورزی نقش مهمی در شکل گیری و انسجام کسب وکارها و فعالیت های اقتصادی بخش کشاورزی و امنیت غذایی ایفا می کند. محصول سیب زمینی در استان همدان, با وجود کسب مقام اول تولید در کشور, با چالش های مختلف مواجه است که کارکرد زنجیرة این محصول را کند می سازد. از این رو, هدف تحقیق حاضر شناسایی و تحلیل مؤلفه های بازدارندة توسعة زنجیرة تأمین محصول سیب زمینی استان همدان بود. با توجه به جامعه آماری تحقیق (واحدهای تولیدکننده سیب زمینی (6120=N)), نمونه ای به تعداد 246 نفر در منطقة مورد مطالعه انتخاب شد. برای گردآوری داده ها و اطلاعات مورد نیاز, از پرسشنامه و برای تحلیل داده ها, علاوه بر آماره های توصیفی, از روش تحلیل عاملی استفاده شد. نتایج نشان داد که شش عامل فنی-زیرساختی, اجتماعی و خدماتی, سیاست گذاری, اقتصادی, آموزشی و ترویجی, و زیست محیطی, در مجموع, 60/38 درصد از واریانس کل عوامل بازدارنده را تبیین می کنند؛ همچنین, نقش عامل فنی– زیرساختی در توسعة زنجیرة تأمین سی زمینی مهم تر از دیگر عوامل است. بنابراین, برنامه ریزی و سرمایه گذاری در به روز کردن فناوری های مورد استفاده در حلقه های زنجیرة تأمین و همچنین, توسعة مکانیزاسیون در مراحل مختلف تولید, نگهداری, تبدیل و فرآوری, حمل ونقل و توزیع می تواند آهنگ توسعة زنجیرة تأمین را تسریع کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، مجید، مطیعی، ناصر، و کلانتری، خلیل. (1398). شناسایی و تحلیل مؤلفه های بازدارندة توسعة زنجیرة تأمین محصول سیب زمینی در استان همدان از دیدگاه تولیدکنندگان. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 27(107 )، 239-259. SID. https://sid.ir/paper/24491/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی مجید، مطیعی ناصر، کلانتری خلیل. شناسایی و تحلیل مؤلفه های بازدارندة توسعة زنجیرة تأمین محصول سیب زمینی در استان همدان از دیدگاه تولیدکنندگان. اقتصاد کشاورزی و توسعه[Internet]. 1398؛27(107 ):239-259. Available from: https://sid.ir/paper/24491/fa

    IEEE: کپی

    مجید زارعی، ناصر مطیعی، و خلیل کلانتری، “شناسایی و تحلیل مؤلفه های بازدارندة توسعة زنجیرة تأمین محصول سیب زمینی در استان همدان از دیدگاه تولیدکنندگان،” اقتصاد کشاورزی و توسعه، vol. 27، no. 107 ، pp. 239–259، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24491/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button